IKC De Tjalk schenkt € 2400,- aan het goede doel

Op woensdag 9 mei heeft de Leerlingenraad van IKC De Tjalk in Zoetermeer een cheque ter waarde van € 2400,- overhandigd aan de Stichting Happy Days Zoetermeer.

Dit bedrag is door alle leerlingen van de basisschool eerder dit jaar bij elkaar geschaatst bij de jaarlijkse Sponsorschaatsactie in Silverdome. De leerlingen haalden per geschaatst rondje geld op. Uiteindelijk heeft dat geresulteerd in een mooie bijdrage aan de Stichting Happy Days.

Stichting Happy Days trekt er elk voorjaar met Zoetermeerse kinderen op uit om hen een onbezorgde week te bezorgen. De kinderen in de leeftijd van 9 tot en met 12 jaar hebben met elkaar gemeen dat ze een moeilijke tijd doormaken of hebben doorgemaakt.

Ieder jaar kiest de basisschool een goed doel uit voor de jaarlijkse Sponsorschaatsactie. En ook dit jaar kon gesproken worden van een groot succes. “Wij hebben een leuke tijd op het ijs én we bezorgen kinderen die het moeilijk hebben een leuke week. Dat maakt het dus dubbel zo leuk!”, aldus de Leerlingenraad van IKC De Tjalk.

Media
  • Happy Days Logo.png

Snel naar