Buitenschoolse opvang

De buitenschoolse opvang (BSO) maakt onderdeel uit van IKC De Tjalk. De kinderen lopen zo vanuit school door naar de opvang.
Hier beginnen ze gezellig met het vertellen over hun dag aan de medewerkers, onder genot van een cracker, boterham, ontbijtkoek of iets anders uit ons lekkers. Daarna kunnen de kinderen kiezen uit verschillende activiteiten. Om half vijf is er een groente- en fruitmoment voor een gezond tussendoortje.

Wij bieden verschillende buitenschoolse opvang aan:
- Voor school (ontbijtclub): van 7.30 uur tot 8.30 uur, met eventueel verlengde ontbijtclub van 7.00 uur tot 7.30 uur.
- Na school: van einde schooltijd tot 18.30 uur.
- Vakantieopvang: van 7.30 uur tot 18.30 uur, met eventueel verlengde ontbijtclub van 7.00 uur tot 7.30 uur.
- Op studiedagen: van 7.30 uur tot 18.30 uur, met eventueel verlengde ontbijtclub van 7.00 uur tot 7.30 uur.

Er is van alles te doen! Na schooltijd en in de vakantie staat er voor de kinderen een uitdagend activiteitenprogramma klaar. De ene dag wordt er geknutseld en de andere keer spelen of sporten we op het plein. Wij houden ook van bakken en koken. Willen de kinderen even relaxen met een boekje op de bank? Dan mag dat natuurlijk ook! 

Is uw kind 7 jaar of ouder en een echte spring-in-'t-veld? Dan kan hij of zij ook naar onze thema- sport BSO Jump&Zo. Hier vind je alles wat de reguliere buitenschoolse opvang aanbiedt en nog meer. Jump&Zo staat in het teken van sport en vooral alles wat met de trampoline te maken heeft. Jouw kind kan vrij springen op de trampolines, rennen door het Ninja Tag Active Park en als de aantallen het toelaten, meedoen aan de stunt- en tricklessen. 
BSO Jump&Zo is geopend op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag tijdens de reguliere schoolweken.

Een keertje komen kijken? Dat mag altijd! Vraag hier uw rondleiding aan.

Wilt u weten wat de maandelijkse kosten voor u zijn? Met de rekentool op de website van De Drie Ballonnen krijgt u gemakkelijk een indicatie van uw netto maandkosten.

Heeft u vragen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice via klantenservice@drieballonnen.nl of 079 - 7600202.

Snel naar