Samen spelen, samen groeien

De Drie Ballonnen

Wanneer u uw gezin wilt combineren met werk of andere bezigheden, is het prettig als u kunt vertrouwen op goede kinderopvang. De Drie Ballonnen werkt daarin graag met u samen.

Wij hebben ruim 25 jaar ervaring met verschillende vormen van kinderopvang en buitenschoolse opvang in Zoetermeer. Die zetten we graag in om u en uw kind(eren) een plaats te bieden die bij jullie past.

Altijd dichtbij

Ieder gezin is anders. Daarom biedt De Drie Ballonnen verschillende, flexibele opvangmogelijkheden aan kinderen van 0 tot 13 jaar. U kunt bij ons op elke werkdag terecht en dat 52 weken per jaar. Onze locaties zijn verspreid over heel Zoetermeer, zodat u ook bij u in de buurt een fijne locatie vindt.

Passende kinderopvang

Samen zorgen wij voor de juiste match, of u nu kiest voor kinderdagopvang, de peuterspeelzaal of buitenschoolse opvang. Geeft u de voorkeur aan gastouderopvang? Ook dat kunnen we regelen, via onze partner Junis Kinderopvang. In welke fase uw gezin of uw kind zich ook beweegt, De Drie Ballonnen loopt graag met jullie mee.

Klantenservice De Drie Ballonnen
Heeft u vragen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice via klantenservice@drieballonnen.nl of 079 - 7600202.

Snel naar